Få professionel havehjælp med haveservice​

Det kan kræve meget tid og overskud at passe og pleje et udeareal. Græsset skal slås, der skal fjernes ukrudt og klippes hæk. Hvis man gerne vil have en pæn og ryddelig have, kræver det mange timer om måneden. Hos Algreen Anlæg tilbyder vi professionel havehjælp i form af haveservice til attraktive priser i Langeskov, Nyborg, Odense og omegn.

Vores havemand har mange års erfaring inden for havearbejde, og klarer alle de nødvendige opgaver, så du får det bedste resultat året rundt.

Haveservice udføres af dygtige gartnere

Vi tilbyder haveservice udført af vores dygtige gartnere. Vi står klar til at hjælpe dig uanset størrelsen på din have. Vi kan bl.a. tilbyde følgende former for havehjælp:​

  • ​Almindelig vedligeholdelse
  • Græsslåning
  • Gasbrænding
  • Hækkeklipning
  • Buskrydning/kratrydning
  • Rensning af tagrender
  • Sprøjtning

Når du har en aftale om haveservice hos os, kan du nyde din have. Haven skal være en fryd for øjet og et fristed, hvor du kan koble af, finde ro og få ny energi.

Med en fast aftale hos os får du ikke alene en lettere og mere enkel hverdag. Du får også en smuk og velplejet have, som bliver forberedt ordentligt til årstiderne, og derfor kommer til at stå meget flottere året rundt.

Har du brug for havehjælp? Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 56 55 10 eller på e-mail info@algreen-anlaeg.dk, hvis du har brug for havehjælp.

Her kan vi sammen finde ud af, hvilke opgaver du ønsker, vi skal klare for dig, så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig. Hvis du ønsker en fast vedligeholdelsesaftale, kan vi udarbejde et tilbud til en fast, konkurrencedygtig pris. 

Vi lægger stor vægt på at opfylde dine ønsker på en så fleksibel og professionel måde som muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anlægsgartner Michal Algreen Matthiesen​

​Nonnebovej 3 A

5550 Langeskov

Rutevejledning

CVR: 26690463

Telefon: 22 56 55 10

E-mail: info@algreen-anlaeg.dk

facebook 30px​  Følg os på facebook - ​klik her

ps_houzz_01   Gå til Houzz - klik her