Anlægsgartner

Vi er et kvalitetsbevidst anlægsgartnerfirma med øje for detaljen. Uanset om du ønsker en hel park, en japansk have eller bare en pæn indkørsel, hjælper vi dig med at opnå det bedste resultat. Her hos Algreen Anlæg på Sydfyn og Østfyn får du kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og uanset hvor store dine haveplaner end måtte være, hjælper vi dig med at komme i mål.

Anlægsopgaver

Her hos Algreen Anlæg udfører vi anlægsopgaver af alle typer. Vi anlægger både japanske haver, havebassiner og beplanter grønne områder, ligesom vi også sørger for en flot og holdbar brolægning. Vi har mange års ekspertise inden for anlægsgartneri, og vi imødekommer gerne specielle ønsker. Vi følger altid projektet til dørs, så vi kan sikre os, at vores arbejde lever op til både dine og vores forventninger. 

Vedligeholdelse

Har du fået anlagt et større haveanlæg, kan det ofte være en god ide at få hjælp af professionelle gartnere, der kan vedligeholde anlæg, så det bliver ved med at være lige så pænt, som da den blev anlagt. Derfor tilbyder vi også regelmæssig havehjælp

Vores vedligeholdelsesservice omfatter blandet andet græsslåning, hækkeklipning, buskrydning og gasbrænding.

Kontakt os

Er du interesseret i vores anlægsservice eller vores vedligeholdelsesservice, er du velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring i at hjælpe folk med at få deres drømme til at gå i opfyldelse.

Vi kan kontaktes på telefon: 22 56 55 10 og e-mail: info@algreen-anlaeg.dk.

Er du i tvivl om, hvordan du skal anlægge din have, og har du brug for hjælp fra en professionel anlægsgartner, kan vi både hjælpe dig med at udforme ideen og realisere den.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anlægsgartner Michal Algreen Matthiesen​

​Nonnebovej 3 A

5550 Langeskov

Rutevejledning

CVR: 26690463

Telefon: 22 56 55 10

E-mail: info@algreen-anlaeg.dk

facebook 30px​  Følg os på facebook - ​klik her

ps_houzz_01   Gå til Houzz - klik her